Hartelijk dank dat je de Litams app gaat gebruiken. Heb je 'm al gedownload? Je kan de app vinden in de app stores: Apple  /  Android (zoek op Litams).

Maar voordat je de app kan gebruiken, moeten we ook nog enkele andere zaken regelen.

We hebben namelijk jouw machtiging nodig om bij I&R te melden. Deze machtiging gebruiken we voor een aantal zaken:

1. Alle meldingen die je met de app doet EN die I&R plichtig zijn, geven we gelijk aan I&R door.
  2. Met dezelfde machtiging kunnen we ook bijzondere meldingen bij I&R ophalen en jou daarvan op de hoogte stellen. Zoals bijvoorbeeld voorlopige afvoer/aanvoer meldingen.
  3. We willen ook je stallijst in de app zetten. Dit doen we door de stallijst van I&R te kopiëren. Klopt deze lijst (nog) niet? Geen probleem! Met de app lossen we de verschillen zo op.

Klik op deze link. Hier lees je hoe je in een paar minuten de machtiging aanmaakt

Als je dit gedaan hebt, klik dan op het chat icoon hieronder en laat een boodschap achter. Of stuur een email naar app@litams.com

Dan weten we dat de machtiging bestaat en gaan we onmiddellijk aan de slag om jouw account op te zetten. Hierna krijg je van ons de toegangscode tot de app en kan je de app gaan gebruiken.

Als je de toegangscode ontvangt, geven we je ook de handleiding en tips voor optimaal gebruik.

Wil je meer weten? Bekijk de volgende pagina's: