Litams is coninue op zoek naar verbetering. We willen onze software en de dienstverlening die we daarmee aanbieden zo gebruiksvriendeijk mogelijk maken, waarbij je toch met weinig moeite heel veel waardevolle informatie kan vastleggen en toepassen.

In die zoektocht naar innovatie, maken we soms foutjes, waardoor functies soms niet werken zoals bedoeld. Op dit moment zijn de volgende problemen bekend (met tussen [haken] het ticketnummer bij Litams):

• Medicijnen - niet elke medicijnmelding wordt in overzicht getoond [LM-421]
  • Q-koorts enting - vlagmelding I&R staat nog uit (we doen nu handmatige vlagmelding vanaf de helpdesk) [LM-85]
  • Hermerken eist sync - als je hermerkt in de offline versie van de app, dan moet je eerst syncen voordat dit verwerkt is. [LM-308]
  • VID (bijv. borstnummer) niet zichtbaar in app [LM-391]