We zijn heel blij met ons nieuwste model Handheld Connected Reader (HCR). We stellen je voor aan de C9.

De C9 is in opdracht en onder toezicht van Litams ontwikkeld. De reader bevat alles wat je van een goede reader verwacht, zoals:

• scant alle typen oormerken
  • de scanner leest snel over een afstand van 10 - 15 cm
  • optioneel kan je een stokantenne aansluiten
  • de reader bevat een water- en stofdichte telefoon
  • het scherm is uitgevoerd in Gorilla Glass, waardoor het ook werkt als het nat is of als je met handschoenen aan bezig bent
  • compleet met bandje zodat de reader goed in je hand blijft liggen.

Robuuste Telefoon met Superieure Reader ingebouwd

De C9 is eigenlijk een telefoon met een ingebouwde reader. Toch is de C9 licht en compact. Deze oerdegelijke reader draait op android 7, dus je kan (naast de Litams app) er ook tal van andere apps op gebruiken.  En ja....je kan ook bellen met de C9.

De eerste telefoon met ingebouwde reader

De C9 is de eerste reader die hetzelfde werkt als een mobiele telefoon. Iedere melding wordt gelijk verwerkt. Indien er geen internet (wifi, 4G) beschikbaar is, slaat de C9 de meldingen op, totdat een internet verbinding gevonden wordt.  Kortom, de C9 is als een mobiele telefoon - maar dan één die oormerken kan scannen!

Scherpe Prijs

En de prijs is zeer aantrekkelijk: EUR 895,-.

Alleen tot en met 29 februari
Vroegboekkorting van 36%
Hierdoor de prijs slechts EUR 577,- is. (Dat is EUR 698,17 incl BTW).

Bestellen doe je door hier te klikken.