Je kan de Litams app nu drie maanden lang gratis proberen. Klik hier om je aan te melden.

1. Wie kan de Litams app gebruiken?

Iedereen.  Als je met vee werkt, dan kan je de Litams app gebruiken.

De app kan je gebruiken in plaats van een dier-administratie (of management) pakket. Je kan de app ook naast een management pakket gebruiken, zoals Belexpert, Falco, Twaka of EGAM.

De app is verbonden met I&R. Dus elke wijzging die je aanbrengt EN die I&R plichtig is, melden we gelijk door. Daarvoor hebben we jouw machtiging nodig, die je voorafgaande aan het gebruik van de app moet aanmaken. Hier lees je hoe je dat doet.

2. Wat kost het gebruik van de Litams app?

De app is de eerste drie maanden gratis. Na drie maanden krijg je van Litams een voorstel om een abonnement te nemen. Het abonnement kost EUR 1,50 + 5 cent per dier per maand. Als je daarvan gebruik maakt kan je gewoon doorwerken met de app. Als je geen gebruik wilt maken van dit voorstel, dan zullen we na enkele weken je account sluiten.

3. Hoe leer ik werken met de app?

Je krijgt per email tips toegezonden. Zo leer je in enkele weken tijd de app te gebruiken. Kom je er niet uit of heb je vragen? Dan kan je altijd contact opnemen met Litams en helpen we je gratis verder.

4. Wat als ik wil overstappen van mijn huidige management pakket naar Litams?

We zetten alle gegevens gratis over. We hebben al heel veel veehouders, handelaren en slachthuizen overgezet, dus dat komt zeker goed.