Veel nieuwe klanten nemen een abonnement op Litams als het geboorteseizoen voor de deur staat. Hoewel Litams een eenvoudig programma biedt, is het altijd beter om ruim voor het geboorteseizoen ervaring op te doen met de Litams app en de reader. Om dit te stimuleren bieden we de C8 reader nu met een extra korting: vanaf het moment dat je de C8 koopt tot en met 31 december 2019 betaal je namelijk geen abonnementsgeld (tot een maximum van EUR 300).

Met de app van Litams kan je alle I&R plus tientallen andere kenmerken van ieder dier vastleggen, van dekmelding tot afvoer; van geboorte tot stamboek; van medicijnen tot melkgift en MPR. Meldingen worden gelijk vanuit de app verwerkt. Vandaar ons motto:

Bliep..Bliep, Klaar!

Litams biedt met de app een informatiedienst. Je koopt dus geen software, maar je neemt een abonnement op het gebruik van onze diensten. Software (inclusief alle verbeteringen), automatische I&R, digitale VKI formulieren, 24x7 support en nog veel andere zaken zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Met Litams heb je altijd een sluitende I&R en voldoe je eenvoudig aan alle regelgeving. Je bespaart zo op boetes en andere kosten. Bovendien krijg je inzicht in de prestaties van je dieren, waardoor je de opbrengsten kan verhogen en de kosten kan verlagen.

Met de app kan je alle I&R meldingen eenvoudig bijhouden. Als iemand anders een aanvoer of afvoer op jouw UBN doet. Krijg je bericht in de app, waarmee je de bijbehorende melding kan goedkeuren. Zo ben je altijd bij met I&R. Dat scheelt onnodige boetes en verbetert je nachtrust!

Dezelfde app die je op je telefoon gebruikt, werkt ook op de reader. Dat maakt gebruik van de reader erg makkelijk.

Andere kenmerken van Litams zijn:

• SIM kaart - in de reader zit een SIM kaart, zodat alle gegevens onmiddellijk en automatisch verwerkt kunnen worden. Het gebruik van de SIM kaart is bij het abonnement inbegrepen.
  • meer dan 1 UBN - de app kan je gebruiken voor 1, 2 of zelfs tot 10 UBNs.
  • helpdesk - we bieden 7 dagen per week ondersteuning, ook 's avonds.
  • software op de server - hier kan je rapporten en lijsten maken, analyses maken en koppelingen met andere systemen activeren
  • alle nieuwe versies van onze software en diensten.

Kortom, met het Litams abonnement betaal je in 1x voor alle diensten!

Om een abonnement te activeren, hebben we de volgende gegevens van je nodig:

a. een machtiging bij I&R - hier lees je hoe je die machtiging kan aanmaken

b. je bankrekening - hiermee maken we een machtiging aan voor het maandelijkse abonnement. Geef dit door per email aan info@litams.com

Na activering krijg je toegang tot de app. We zetten dan ook de diergeschiedenis vanuit Belexpert over. Meestal bezorgen we de reader en geven we je een korte training in het gebruik. De eerste weken en maanden zal je vast en zeker regelmatig bellen, maar na enige maanden weten jullie goed de weg in Litams.

Je kan je ook hier aanmelden, dan nemen we contact met je op.