Het is van groot belang dat je de meest actuele versie van de app op je reader hebt. Op je telefoon en PC wordt de versie automatisch aangepast, maar op de readers is (soms) handmatig ingrijpen noodzakelijk. Controleer daarom je versienummer en vervang de app als je niet de laatste versie gebruikt.

Versie nummer controleren

Zo controleer je welke versie van de app op je reader draait:

1. Klik op zes puntjes - je komt nu in scherm met iconen

2. Ga naar Instellingen

3. Ga naar regel "Apps"

4. Klik op Litams icoon - je ziet nu het versienummer

Welke versie moet ik hebben?

Meest recente versie is 2.1.0.

Let op: versie 2.1.0 komt in twee varianten. Heb je een C8 (hier afgebeeld)? Dan heb je de "no proxy" versie nodig.

Controleren op No Proxy

Ga via 6 puntjes naar iconen scherm. Kies Bestandsbeheer. Zoek op proxy. Vind je niets? Dan graag de Litams app verwijderen en vervangen door de No Proxy variant (zie hieronder). Vind je wel een bestand waarin het woord proxy voorkomt? Dan is de kans groot dat je de juiste versie hebt. Wil je zeker zijn? Verwijder dan de Litams app en installeer de No Proxy versie.

Let op: door de Litams app te verwijderen raak je alle niet-geuploade gegevens kwijt. Zorg dus dat de teller "nog te melden" op nul staat, voordat je de volgende stap uitvoert.

Verwijderen oude app

Ga via 6 puntjes naar Instellingen > Apps. Kies Litams en klik op App verwijderen.

Let op: door de Litams app te verwijderen raak je alle niet-geuploade gegevens kwijt.

Installeren No Proxy

Deze fase bestaat uit twee stappen. Eerst download je de no proxy app naar de C8.  Daarna installer je 'm. Is het no proxy bestand reeds op je C8 aanwezig? Dan kan je gelijk naar stap 2.

1. Downloaden APK

Ga via zes puntjes naar email. Open de email getiteld "App voor C8". Klik op de link. Klik daarna op "Download".
Je downloadt nu een bestand van ongeveer 7MB vanaf deze pagina:

2. Installeren APK

Ga via 6 puntjes naar Bestandsbeheer. Zoek op "proxy". Klik op het bestand dat je vindt. Volg de instructies in het scherm. Je hebt de nieuwe app nu geinstalleerd.