Het is van groot belang dat je de meest actuele versie van de app op je reader hebt. Op je telefoon en PC wordt de versie automatisch aangepast, maar op de readers is (soms) handmatig ingrijpen noodzakelijk. Controleer daarom je versienummer en vervang de app als je niet de laatste versie gebruikt.

Versie nummer controleren

Zo controleer je welke versie van de app op je reader draait:

1. Klik op zes puntjes - je komt nu in scherm met iconen

(Op C1 model 2019 vind je instellingen door scherm naar boven te schuiven)

2. Ga naar Instellingen

3. Ga naar regel "Apps"

4. Klik op Litams icoon - je ziet nu het versienummer

Welke versie moet ik hebben?

Meest recente versie is 2.1.0.

LET OP: Heb je een C8?

Zorg dan dat je de No Proxy versie van de OFFLINE app hebt. Op de server heet deze versie 2.1.3. maar in de app staat nog 2.1.0.

Op je telefoon gebruik je

- Apple iOS = versie 3.0.2.

- Android = versie 0.0.129

Hoe vervang ik een versie?

Op je reader zit een email account. Alle readers gebruiken hetzelfde account, namelijk
ID = c1.litams@gmail.com

PW = LitamsC8

Als je via zes puntjes > email het email account op je reader opent, vindt je berichten die verwijzen naar de juiste versie en hoe je deze kan downloaden en installeren.

Na downloaden app, open je Bestanden Beheren.

Klik op vergrootglas en zoek op apk

Er verschijnen nu diverse versies van de app:

Je moet de versie hebben waar in de titel "No Proxy" vermeld staat.

(Voor de C1 moet je "Litams Productie Offline 2.1.0" hebben)