"Vervoer doorzetten" is één van die super handige functies in de app.

Hiermee los je de volgende situaties eenvoudig op:

1. Handelaar haalt vee op, en "laat nog weten" naar welke UBNs de dieren afgevoerd moeten worden. Vaak wordt de afvoer verdeeld over verschillende UBNs.
  2. Je hebt dieren aangevoerd, zonder aanvoer melding. Gelukkig heeft de afvoerende partij de dieren bij I&R afgevoerd.
  3. Er zijn dieren afgevoerd, maar de afvoer melding is nog niet gedaan.

In deze gevallen verschijnt er een "Voorlopige Melding" bij I&R. Nadat de andere partij deze melding heeft gemaakt, kan je de melding in je app opvragen. Dat kan via de knop op het dashboard van je PC:

Of via de knop op de home pagina van de app op je telefoon:

De meldingen vind je bij Vervoer > Vervoeroverzicht:

Alle gegevens zijn reeds voor je ingevoerd, dus als de melding klopt kan je met een simpele klik de gegevens verwerken.

Bekijk dit filmpje voor meer informatie.