Op vrijdag 1 maart is rond 12 uur 's middags de nieuwe versie van de App voor de C1 en de C8 vrijgegeven. Deze versie installeert zichzelf, nadat je de gegevens uit de app gewist hebt. Dat doe je door 6puntjes > Instellingen > Apps > Litams > Gegevens verwijderen. Hierna kan je de app weer opstarten.

In dit instructiefimpje leggen we uit hoe je de gegevens uit de app verwijderd. Je kan het beste de gegevens verwijderen als je een wifi verbinding hebt, omdat je daarna de app en alle gegevens opnieuw van de server gaat ophalen. Met wifi gaat dat sneller.

Zorg dat je de nieuwe versie werkend hebt voordat je meldingen gaat doen!

De nieuwe versie lost een aantal problemen op. Mocht een van de volgende problemen zich toch voordoen nadat je de app opnieuw hebt opgestart, klik dan op RETRY onder aan de foutmelding.

De volgende problemen zijn opgelost:

• Beveiliging blokkeert inloggen vanaf C1
  • Sync Error verwijdert ingevoerde gegevens
  • Datbase modeling error verschijnt in scherm
  • Geboortemeldingen zonder moeder worden soms niet aangemaakt
  • Moeder met doodgeboren wordt niet aangemaakt
  • Aanvoer wordt soms niet verwerkt