Voor de reader is er een nieuwe versie van de app beschikbaar. Hiermee lossen we diverse problemen op die zich soms voordeden bij aanvoer, afvoer en geboorte.

Je kan deze installeren door de volgende handelingen te doen:

1. Ga via 6 puntjes naar Instellingen > Apps > Litams

2. Controleer dat versie 2.0.0. op je reader geinstalleerd staat. Als je een ander (lager) versie nummer hebt, dan graag de app verwijderen en de laatste versie installeren

(Bekijk deze video om te zien hoe je deze versie op je HCR installeert).

3. Klik op cache wissen ("clear cache"). Klik daarna op Gegevens wissen ("clear data")

4. Ga terug naar beginscherm en start de app opnieuw

5. Log in. Klaar!

Hulp nodig? Bekijk dit Youtube filmpje of neem contact met ons op

Zijn er vanwege de eerdere problemen met de app correcties nodig? Probeer aub zoveel mogelijk de correcties zelf aan te brengen, bijvoorbeeld door dieren opnieuw te scannen. Ontbrekende geboortemeldingen kan je ook via de accordatielijst toevoegen.
Lukt dat niet (of is er al een ticket aangemaakt) dan zal de Litams Helpdesk de komende dagen de correcties zo goed mogelijk doorvoeren.