Wil je met Litams aan de slag? Dat kan in vijf super eenvoudige stappen:

Stap1. Kies abonnement

We bieden verschillende abonnementen aan.

• Tot 50 dieren? Dan adviseren we APP
  • Tot 250 dieren? Dan adviseren we COMFORT
  • Tot 2000 dieren? Dan adviseren we PRO
  • Meer dan 2000 dieren? Dan adviseren we PRO-XL
  • Handel je in vee? Of heb je een slachthuis?  Dan adviseren we HTV. (Ook geschikt voor transporteurs en import/export van levend vee).

Weet je het nog niet? Kies dan APP. Je kan op ieder moment van abonnement wijzigen.

(en, ja, opzeggen kan ook op ieder moment, zonder opzegtermijn).

Stap 2. Kies reader

Heb je een reader nodig?

In veel gevallen is een reader  niet nodig! Je kan het ook vaak met alleen de app af. Lees ons advies.

• Bij COMFORT krijg je de reader van Litams "ter beschikking". Deze maakt onderdeel van het abonnement uit.
  • Bij PRO, PRO-XL of HTV kan je een reader uitzoeken. Kies uit onderstaande mogelijkheden:

De belangrijkste verschillen:

HCR model C1HCR model C8
Mogelijkheid tot externe (stok) antenne
Niet 2, maar 5 jaar garantie
Opladen via USB of met robuuste desktop laderKopen of Huren of Huurkoop

Stap 3. Plaats bestelling

Vul dit formulier in en plaats je bestelling.

Je loopt geen risico.

Je mag tot vier weken na ontvangst de spullen terugsturen met volledige creditering.

Daarna kan je op elk moment je abonnement beeindingen.

Als je huurkoop kiest, nemen we bij beeindiging de reader terug en betaal je alleen de huurtermijnen.

Stap 4. Machtig Litams bij I&R

Maak een machtiging aan bij I&R, zodat al je meldingen (voor zover die I&R plichtig zijn) gelijk vanuit de app doorgezet kunnen worden.

Hier lees je hoe je dat doet.

Stap 5. Dier Historie

Heb je dier gegevens vastgelegd in excel, of een ander dier-management pakket?

Dan zetten wij de gegevens voor je over. Dit is een gratis dienst.