Je kent het vast wel: jouw koopman haalt de dieren op, maar je mag ze nog niet afvoeren. Hij laat nog weten waar ze heen gaan.

Enkele dagen later belt hij de UBN nummers door. Voor je het weet is de meldtermij voorbij. Je meldt te laat.

Hoe handig is dan de Litams app.

Zodra de handelaar de dieren afgevoerd heeft, krijg je bericht in je app. Je klikt op de melding en keurt 'm goed. Nu is alle gelijk verwerkt. En je hebt toch van alles papieren.

Het is zelfs mogelijk de melding volledig automatisch te doen.

Wil je dit gemak ook? Meld je aan bij Litams.

Of neem contact met ons op:

info@litams.com