Op 21 december hebben we een nieuwe versie van de app gereleased. Deze versie was uitgebreid getest in onze "test omgeving". Maar na vrijgave naar "Produktie" bleek de app problemen te veroorzaken bij het synchroniseren ("SYNC"). Vervolgens hebben we op 27 december de versie teruggedraaid. Bij het terugdraaien zijn tal van nieuwe problemen ontstaan. Een aantal daarvan hebben we tijdens de vakantie periode opgelost. Bij het doorvoeren van één van de verbeteringen is er opnieuw een storing bij SYNC. We hebben de storing gevonden. Het blijkt een corrupte "widget" te zijn (een stukje standaard software dat je als bouwblok meeneemt in de app) dat de storing veroorzaakt. Op vrijdag 11 januari is de software aangepast en een nieuwe versie van de app vrijgegeven. (Bekijk deze video om te zien hoe je deze versie op je HCR installeert).

Gedurende de afgelopen weken kan de corrupte widget tot problemen hebben geleid, zoals:

• reader scant nummer maar voegt dier niet aan groep toe
  • SYNC geeft foutmelding
  • Scanresultaten worden van de reader verwijderd op moment van SYNC

De app op je telefoon gebruikt deze software niet en werkt daardoor probleemloos.