1. Naam, adres, email, telefoon en UBN(s) aan Litams doorgeven
    1. Per email naar info@litams.com
    2. Per telefoon of whatsapp naar 0638928310
    3. Via dit inschrijfformulier
  2. Download Litams app. Na aanmelding ontvang je inloggegevens en kan je de app gebruiken
  3. Heb je een HCR (reader) nodig? Bestel er eentje (of meer dan 1) bij Litams.
  4. Machtiging aanmaken bij I&R - hier lees je hoe
  5. Heb je historische diergegevens die je wilt overzetten naar Litams? We importeren dat graag voor je (gratis service)
    1. Stuur gegevens op basis van bijgevoegde excel template naar info@litams.com, of
    2. Download gegevens uit EGAM, Falcoo of Belexpert en stuur naar info@litams.com, of
    3. Maak een afspraak voor overzetten gegevens door Litams
  6. Ben je een zuivel producerend bedrijf? Maak dan een Q-lip (Z-net) machtiging aan. Hier lees je hoe.
  7. Bij het abonnement hoort een incasso machtiging. Door je bankrekening aan Litams te verstekken ga je akkoord met de maandelijkse incasso van het abonnementsgeld. Hier lees je meer over incasso
  8. Bekijk onze instructie videos op YouTube.
  9. Noteer onze contactgegevens voor vragen, hulp en ondersteuning.
  10. Advies: oefen een paar keer met de app en de reader, zodat als je de eerste keer tussen de dieren staat, je snel, foutloos en eenvoudig de gegevens kan verwerken.