1. Inloggen - hoe log ik in

Inloggen (of "aanmelden") doe je met de login gegevens die Litams aan je verstrekt.

Deze login gegevens kan je gebruiken voor de app, je account en de helpdesk.

De app kan je ook vanaf iedere PC gebruiken. Stuur je browser naar de site van Het Nieuwe Litams. Die vind je hier.

2. Stallijst - waar vind ik mijn stallijst

De stallijst vind je in je account, onder het kopje dieren.

3. Dier uit groep - hoe verwijder ik dieren uit een groep?

Een diere kan slechts in 1 groep zitten. Dus door een dier IN een andere groep te plaatsen, haal je deze uit de groep waar het dier eerst in zat. Hier lees je meer over groepen.

Als je niet weet in welke groep je dieren moet plaatsen, kan je ze altijd in "No Group" (= overige) plaatsen.

4. Meer dan 1 gebruiker - hoeveel mensen kunnen inloggen?

Met de door Litams verstreke inlogggevens kunnen net zoveel mensen inloggen als je wilt.

Het is ook mogelijk om meer gebruikers aan te maken. Je kan andere gebruikers beperkte rechten geven, zoals alleen bekijken van gegevens. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn.  Neem hiervoor contact met Litams op als je meer dan 1 type gebruiker wilt hebben.