Een groep is een lokatie op je bedrijf (lees dit artikel voor uitleg). Als je de dieren naar een ander weiland, terrein of stal brengt, kan je ze in de nieuwe groep scannen. Maar je kan ook de groepen samenvoegen, waardoor alle dieren uit de oude groep in een keer overgezet worden.

Samenvoegen

Je kan in de app groepen samenenvoegen:

klik op samenvoegen

Je kan ook groepen samenvoegen op je PC.

Groep opheffen

Als een lokatie niet langer bestaat, of je wilt oude groepen verwijderen, dan kan je de groep weghalen in je account op de PC. Een groep mag geen dieren bevatten als je deze wilt opheffen.