Een groep is een lokatie op je bedrijf (lees dit artikel voor uitleg). Als je de dieren naar een ander weiland, terrein of stal brengt, kan je ze in de nieuwe groep scannen. Maar je kan ook de groepen samenvoegen, waardoor alle dieren uit de oude groep in een keer overgezet worden.



Tip

Een dier kan slechts in 1 groep staan. Dus als je een dier aan een groep toeveogt, wordt deze onmiddellijk uit de oude groep verwijderd.



Samenvoegen

Je kan in de app groepen samenenvoegen:

Kies de groep en klik op samenvoegen

Je kan ook groepen samenvoegen op je PC.



Splitsen en Samenvoegen

Als je de dieren van een groep aan verschillende groepen wilt toevoegen, dan adviseren we de volgende aanpak

1. Open de groep waar je de minste dieren aan wilt toevoegen. Klik op "Toevoegen ana Groep". Voer de werknummer(s) in en voeg toe. Herhaal deze actie voor andere groepen, totdat je nog 1 groep overhebt waaraan je wilt samenvoegen.

2. Voeg de groep toe aan de doelgroep. 



Groep opheffen 

Als een lokatie niet langer bestaat, of je wilt oude groepen verwijderen, dan kan je de groep weghalen in je account op de PC. Een groep mag geen dieren bevatten als je deze wilt opheffen.