Om de meldingen die I&R plichtig zijn vanuit de app door te zetten naar I&R, is een machtiging nodig. Litams wil je ontzorgen, dus we maken graag de machtiging bij RVO voor je aan. In verband met de Wet op de Privacy is daarbij een  wachttijd van 28 dagen van toepassing. Als je zolang kan wachten, dan hebben we alleen nodig:

• je RVO nummer(s)
  • je vestigingsadres(sen)

Hiermee maken we de noodzakelijke machtigingen aan. Je ontvangt hiervan een brief, waarop je niet hoeft te reageren. Na enige tijd krijg je de toegangsgegevens tot de app en kan je van start.

Uit ervaring weten we dat de meeste nieuwe klanten echter gelijk met Litams van start willen. Dat kan als jij Litams zelf bij I&R machtigt. Hieronder leggen we uit hoe je dat in enkele stappen doet.

Zelf een machtiging voor Litams aanmaken in 4 stappen:

Stap 1.    Log in op "MijnRVO" en klik op het plaatje van de boerderij

Stap 2. kies bij "Meest gebruikt" de optie "Verstrekken machtiging".

Stap 3.    Kies machtiging DOOR mij aan andere relatie

• Kies type = Relatienummer.
    • Het relatienummer van Litams invullen = 210624375
    • Postcode = 1019WG
    • huisnummer = 221
  • Type machtiging =
    • (a) Aanvragen informatieproducten,
    • (b) Meldingen en
    • (c) (Oor)Merken
  • Ingangsdatum = datum dat je de machtiging aanmaakt of eerder ("vandaag")
  • Klik  op Volgende

Stap 4.   Bevestig de gegevens op de volgende pagina.

Klaar!

Je hebt hierna geen toegang tot I&R meer nodig. Je kan namelijk alle I&R meldingen via Litams verzorgen of raadplegen !