Dekken

• Klik linksboven in op de ‘hamburger’ menuknop.
  • Ga naar Reproductie.
  • Klik vervolgens op Dekken.
  • Standaard wordt het menu geopend als ‘groep’.
  • Selecteer de groep met vrouwelijke dieren.
  • Selecteer het/de mannelijke dier(en) dat bij de groep wordt geplaatst.
  • Selecteer de datum van 1e toelating mannelijk dier in groep.
  • Wil je nog een groep vrouwelijke dieren laten dekken door een mannelijk dier? Klik dan op opslaan en volgende.
  • Ben je klaar? Klik op opslaan en sluiten.
  • Klik op Alias om een conditiescore per dier toe te kennen.
  • Selecteer / scan het dier.
  • Selecteer het/de mannelijke dier(en) dat bij het vrouwelijke dier wordt geplaatst.
  • Selecteer de datum van dekking.
  • Wil je nog een groep vrouwelijke dieren laten dekken door een mannelijk dier? Klik dan op opslaan en volgende.