Hoe makkelijk zou het zijn als je reader je een "alert" geeft als er iets bijzonders met een dier is? Met de Litams app hebben we dat opgelost. Als je in één van de functies van de app een dier scant (of het werknummer intikt) en er is iets bijzonders, dan geeft de app een melding.

Bijvoorbeeld: je ziet een dier dat uierontsteking heeft. Dit leg je vast. Enkele dagen later scan je de dieren. Het dier dat recent uierontsteking had, wordt nu gemeld in de app. Je krijgt een bijzondere meldtoon, een lange tril en een melding in je scherm: "Let op: uierontsteking". Je kan nu bepalen of je de melding de volgende keer wil laten terugkomen, of dat dit punt afgehandeld is.

Ander voorbeeld: je behandelt je dieren met een bepaald medicijn. Dat medicijn heeft een wachttijd. Als je enige tijd later dieren scant die nog in de wachttijd zitten, geeft de app een meldtoon, een lange tril en de schermmelding "Let op: nog (x) dagen wachttijd".

Je kunt zelf bepalen welke alerts je in de app getoond wilt hebben.

Meer informatie over de mogelijkheden van Litams?

Neem contact met ons op: