Er zijn veel software pakketten op de markt. Sommige zijn goed, andere hebben veel tekortkomingen. Maar geen van deze pakketten heeft het gemak en de diepgang die Litams je biedt. Bovendien scoort Litams ook veel hoger op het gebied van ondersteuning en support. We zijn 7 dagen per week bereikbaar voor vragen, support en het corrigeren van eventuele fouten.

En Litams is ook nog eens de enige software leverancier die steeds met nieuwe ideeen komt. We helpen je veel meer rendement uit je vee te halen, door je gegevens gericht te gebruiken. Zo verlaag je stefte, ziekte en gust en verhoog je de produktie en prestaties. En omdat alle meldingen gelijk verwerkt worden, ben je vrij van boetes.

Overstappen is erg eenvoudig. Download de app en meld je aan. Of stuur een email naar info@litams.com. Je kan ook bellen of whatsappen: 06 389 283 10.  Na aanmelding, nemen wij contact op en helpen je de volledige dier geschiedenis over te zetten. Alles wat je de afgelopen jaren hebt vastgelegd, zetten we over naar Litams, zodat je "naadloos" kan doorwerken met je gegevens.

En je oude reader? Die ruilen we in. Kijk hier voor de inruil prijzen die als korting op de aanschaf van een nieuwe reader wordt geboden.