Litams Nomad = EUR 125,- (ex BTW)             De C9 kost hierdoor slechts EUR 452,-

De Nomad hebben we in 2008 geintroduceerd en heeft nu het einde van zijn technische leven bereikt.

Litams X7 = EUR 200,- (ex BTW)             De C9 kost hierdoor slechts EUR 377,-

Let op: Huur je een X7? Dan krijg je nu 12 maanden huur als korting.

(Dat is 12 x 22,95 = EUR 225,40 korting)             De C9 kost hierdoor slechts EUR 351,60

De X7 hebben we in 2011 bereikt. De reader gebruikt een mobiel netwerk dat KPN eind 2020 gaat afsluiten. We raden daarom aan de X7 in te ruilen voor een C9.

Litams C1 = EUR 350,- (ex BTW)             De C9 kost hierdoor slechts EUR 227,-

De C1 hebben we in 2016 geintroduceerd. Er bestaat een Android 4.4 versie en een Android 7.0 versie. Deze laatste kan nog jaren mee. Maar veel klanten hebben een Android 4.4. versie. Door toegenomen beveiligingseisen kan deze reader niet meer van het mobiele internet gebruik maken. We adviseren de C1 door de C9 te vervangen. We bieden daarom deze hoge korting.

Litams C8 = EUR 150 (ex BTW)             De C9 kost hierdoor slechts EUR 427,-

De C8 hebben we in 2018 geintroduceerd. De reader voldoet aan alle eisen en kan nog jaren mee!

Gebruik dit formulier voor je bestelling.

Wil je nog goedkoper uit zijn, ga dan eens na of je een reader nodig hebt. Met de Litams app wordt de noodzaak van een reader steeds kleiner. Hier lees je daar meer over.