Als je een C1 hebt, zit je goed. De app is beschikbaar. We plaatsen de C1 gebruikers één voor één over naar Litams 3.0.  Als je aan de beurt bent, nemen we contact met je op voor een afspraak. We bereiden alles voor, zodat je account klaar staat op de nieuwe server. Vervolgens helpen we je de nieuwe app te installeren op je C1. Hierna ben je over op Het nieuwe Litams.

Hier zijn geen kosten aan verbonden, want de upgrade is onderdeel van je abonnement.

Heb je een C1 gekocht en heb je er een ouder model reader naast?

De oude readers (X7 en Nomad) zijn helaas niet compatibel met Het Nieuwe Litams. Huur je een X7 of Nomad? Of heb je er eentje gekocht? Om toch gebruik te kunnen maken van Het nieuwe Litams, adviseren we je dat je de oude reader inruilt voor een C8. Kijk hier voor prijzen en aanbiedingen