Als je een C1 hebt, zit je goed. De app is beschikbaar. We plaatsen de C1 gebruikers één voor één over naar Litams 3.0.  Als je aan de beurt bent, nemen we contact met je op voor een afspraak. We bereiden alles voor, zodat je account klaar staat op de nieuwe server. Vervolgens helpen we je de nieuwe app te installeren op je C1. Hierna ben je over op Het nieuwe Litams.

Hier zijn geen kosten aan verbonden, want de upgrade is onderdeel van je abonnement.

Heb je een C1 gekocht en heb je er een ouder model reader naast?

De oude readers (X7 en Nomad) zijn helaas niet compatibel met Het nieuwe Litams. Als je dus gebruik wilt maken van Het nieuwe Litams, dan adviseren we je dat je de oude reader inruilt voor een C4. Dit is een nieuw model reader dat we vanaf juli gaan uitleveren. De gangbare prijs is EUR 1195,-. Tot eind juni kan je de C4 bestellen met EUR 350,- introduktiekorting. Bovendien kan je de oude reader inruilen met extra een inruilkorting van EUR 200,- waardoor de C4 je slechts EUR 645,- kost.

Huur je een oude reader? Dan bieden we je een huurkoop constructie aan. Je betaalt EUR 645,- plus 24 maanden huur (EUR 22,95 per maand). Van deze 24 maanden, neemt Litams 12 maanden voor zijn rekening (of zoveel maanden als de huur loopt indien dit minder dan 12 maanden is). Dus na een jaar is de reader van jou en hoef je geen huur meer te betalen. Uiteraard mag je de X7 ook inleveren, waarmee de huur stopt.