De ADS wordt bestuurd vanuit de reader. Dat is momenteel de X7. Zoals reeds eerder gecommuniceerd, stellen we voor een hardware + software upgrade door te voeren. Deze upgrade biedt veel voordelen:

• Ten eerste wordt het systeem stabieler en betrouwbaarder
  • Je krijgt onmiddellijk verbinding met de ADS
  • Je kan de ADS vanaf iedere telefoon, tablet of Litams (C-serie) reader aansturen. Je bent dus niet meer afhankelijk van een werkende X7
  • Je kan dus ook een tablet als groot scherm op de ADS plaatsen, als je graag de gegevens goed in beeld wilt hebben
  • Je kan de toegangsdeur van de ADS vanuit de app bedienen, dus de afstansbediening heb je niet meer nodig
  • De app biedt veel meer mogelijkheden van de huidge software. Zo kan je de server automatische selectiebestand(en) laten maken en tal van gegevens combineren in de app.

Een aantal leveranciers van weegapparatuur hebben inmiddels gekozen voor de Litams app als bestuur mechanisme voor hun weeiginstallatie. Bij vrijwel alle andere leveranciers kan Litams de weegunit aanpassen door middel van een ConnectBox.

De upgrade (inclusief montage en uitleg) voor de Litams ADS kost EUR 595,- excl BTW. We bieden 20% korting (EUR 476,-) als je de upgrade voor 31 mei a.s. bestelt.

Het is ook mogelijk een onderhoudsabonnement af te sluiten. Dit kost EUR 615,60 voor drie jaar, daarna EUR 19 per maand. In dit geval is de upgrade inbegrepen in het onderhoudscontract en dus gratis.