In het volgende filmpje laten we zien hoe je een groep afvoert (met VKI) terijl het adres van bestemming nog niet in je adresboek staat.

Klik hier voor dit stuk van de handleiding.

Enkele handige tips

1. Aanvoer

Je kan dieren in een nieuwe groep plaatsen, of toevoegen aan een bestaande groep.

Scan de nummers. Of voer het 15-cijferige nummer in (waarbij NL = 528).

Geslacht (sexe) is verplicht.

UBN van herkomst is verplicht. Als UBN (nog) niet in je adresboke staat dan kan je via "Niwue UBN" een adres toevoegen.

2. Afvoer

Je kan vooraf een groep maken. Als je wilt kan je daarvan al, voorafgaande aan de afvoer, een VKI document van maken.

Het is ook mogelijk de dieren te scannen of te kiezen in de app op het moment van afvoer.