1. Van ieder support verzoek maken we een ticket aan. Je kan de voortgang volgen door in te loggen op de helpdesk (met dezelfde inlog gegevens als van de app).

2. Als je vragen hebt over "hoe doe ik.." of "wat zijn de regels voor.." en vrijwel alle andere vragen, dan vind je de antwoorden op help.litams.com. Hiervoor hoef je overigens niet in te loggen. Tik het onderwerp in bij "Wat kunnen we voor je doen?" en bekijk welke vragen en antwoorden over dit onderwerp beschikbaar zijn.