Voordelen:

Gebruikersgemak               Android (7.0) telefoon met Litams app en ingebouwde RFID scanner

Handzaam                          Compact formaat

Gebruiksvriendelijk             Groot scherm helpt je alle meldingen eenvoudig te doen. Opvragen gegevens op scherm.

Duurzaam                           Robuust, vocht en waterdicht, stootvast

Geef jezelf een cadeautje... Bestel hier!

Prestaties:

Leessnelheid                      40x per seconde (of beter - afhankelijk van type oormerk)

Leesafstand                        meer dan 20 cm (25 cm bij HDX)

Aansluiting stokantenne    Ja (vocht en stofvrij)

Leesafstand                        meer dan 25cm bij externe antenne

Specificaties:

Afmetingen                      150 x 80 x 30 (42) mm

Gewicht                            370 gram

CPU                                   Qualcomm Snapdragon MSM 8960 – Dual Core 4.5GHz

Operation System             Android 7.0

Memory                            2GB RAM

Expansion Slot                  Micro SDHC

Display                              4.5″ Capacitive touchscreen

Resolutie                          HD 1280×720 pixels

Camera                             8 Megapixel

Batterij                              Li-ion

Capaciteit                          3,7V 3450 mAh

Temperatuur                    -20°C to 60°C

Drop Specification            1,5 meter

Sealing                              IP65

Wireless Wan                    GSM / GPRS / EDGE / HSDPA / HSPA+ / LTE

Wireless Lan                     802.11 a/b/g/n

GPS                                  GPS

Bluetooth                         Bluetooth Class 2 V4.0

Barcode Scanner              Via camera

RFID                                  LF Agrident

Compleet geleverd met:

Oplader, stylus met koortje, SIM kaart, software met levenslange garantie.

Accessoires (niet inbegrepen, kunnen wel aanvullend besteld worden):

Stokantenne.

Verzekering (tegen diefstal, verlies en schade)

Burolader, autolader

Kan ik bellen met de C1?

Ja. De C1 heeft een "dual-SIM" slot. Hier kan je dus je eigen (micro)USB kaart instoppen, waarmee je kan bellen en internetten. De door LItams geleverde SIM kaart werkt alleen voor het uitwisselen van gegevens via de Litams app.